Intervideo – Rána pod pás

Společnost Intervideo nabízí další z titulů, které inzeruje na svém webu. Ve čtvrtek 20. května 2010 je v prodeji Rána pod pás za 49,- Kč (a na obalu lze nalézt jako distributora IFA Movie). Zlo je tak blízko, jen se ho dotknout.

Když byl poněkud individualistický policajt Peter Greene odvolán z bezpečnostních složek, mafie mu vyhlásí starou vendetu. Jeho sestra byla unesena bezohledným drogovým magnátem, který po něm chce, aby zlikvidoval jeho soupeře.

 

Má jen 24 hodin na splnění podmínky a zachránil sestru. Požádá o pomoc svého nového partnera a potřebuje, aby jeho sestru našel ještě před vypršením jeho lhůty, kterou dostal od mafie.

 

Pokud vám předchozí text nedává příliš smysl nebo se ve vás příčí češtinářské sklony, pak vězte, že jde o originál text vydavatele. Ono nic moc jiného k dispozici není, tenhle další v zahraničí průměrně hodnocený snímek u nás nemá dosažitelné hodnocení ani komentáře.

 

Takže opět nezbývá než čerpat kompilátem ze zahraničí:

 

Špatný film plný klišé, špatný zvuk, špatné herectví, špatný scénář, bolestně špatná hudba. Málem jsem prodělal cévní mozkovou příhodu při scéně, kdy kočička z Penthousu je vázána koženými řemínky, zatímco ji domina bičuje. Vím, že nikdo si neklade za cíl vytvořit špatný film, ale jeden by si myslel, že v určitém okamžiku se někdo najde, kdo řekne výrobci, že tvoří další katastrofu… Máme tu drogy, padouchy a nějaké dobré hochy, k tomu nějakou nahotu, které ale není na takový film dost. Ale na svůj rozpočet to není tak špatný film.

 

Žánr: Drama / Krimi / Akční

Země původu: USA

Rok vzniku: 1996

Délka: 80 minut

Původní název: Lowball

Režie: Demian Lichtenstein

Scénář: Demian Lichtenstein

Produkce: Brian Ash, Fred Goodman, Peter Greene, Bob Guccione, Scott F. Kaplan, Demian Lichtenstein, Richard Lichtenstein, Eric Manes, Bruce Payne, Miklos Wright

Hudba: Schooly-D

Kamera: Romeo Tirone

Střih: Stuart Levy

Společnost: Lightstone Entertainment

Natáčeno: Brooklyn Bridge, New York City, New York, USA / Chelsea Pier, Chelsea, Manhattan, New York City, New York, USA / Hell’s Kitchen, Manhattan, New York City, New York, USA / Little Italy, Manhattan, New York City, New York, USA / Long Island City, Queens, New York City, New York, USA / Manhattan, New York City, New York, USA / Times Square, Manhattan, New York City, New York, USA

Hrají: Peter Greene (John), Erik Schrody (Eddie), Luis Moro (Slick), Jack Mulcahy (Bryce), Miklos Wright (Klos), Vinny Russo (Vincenzo), Anthony Catenzero (Antonio), Charles Alaimo (hráč karet #1), Billy Alaimo (hráč karet #2), Terrence Borg (hráč karet #3), Cinqué Lee (Doo-Rag), Robert Maris (Saul), Caprice Benedetti (Bridgette), Frank Toscano (Frank), Erika Chahoy (Kate), Thomas Cage (Baby John), Amber Smith (Paula), Jude Lazarus (Zeppo Cuccamoti), Moshee Lazarus /Elroy Guccamoti), John Matshea (Andy), Don Leslie (Bruce), Ross Haines (Ross), Joe De Costello (Joe Duke), a další

Technická kvalita filmu odpovídá stáří analogového archívu.

Údaje o DVD neznámé:

Zvuk: Dolby Digital 2.0

Titulky:

Obraz: barevný PAL DVD5 4:3

Bonus: