Eusebius – Ace Ventura junior: Zvířecí detektiv

Vydavatelství Eusebius nabídne z katalogu Magic Boxu v pátek 3. září 2010 televizní film Ace Ventura junior: Zvířecí detektiv za 49,- Kč. Maličký detektiv = velká legrace.

"Pokusím se být normální," slibuje dvanáctiletý Ace Ventura, Jr. To by bylo v pořádku, kdyby být normální pro něj neznamenalo hledat ztracené voříšky, unesené kočičky a zmizelé krokodýly a na každém kroku přitom vytvářet neuvěřitelný chaos.

 

Jaký otec, takový syn – být zvířecím detektivem má Ace prostě v povaze! A když je ze ZOO ukradeno pandí mládě a jeho matka je podezřelou číslo jedna, náš malý hrdina vyráží do akce, aby očistil rodinné jméno.

 

Když se Ace Ventura, Jr. spojí s odvážnou sousedovic Laurou a s outsiderovským hračičkou A-Plusem, aby případ vyřešili, je z tohoto rodinná zábava nové generace a bláznivě zmatené komické "panda-monium". Jste připraveni se smát? Tááááák jo, Ace – Ace Jr. – se ujímá případu.

Zahraniční skóre 20 procent, domácí dokonce jen 8: Urážka všeho, co neslo jméno Ace Ventura, a to je co říct. Pokud se chcete aspoň trochu zasmát, pak tady.

Žánr: Akční / Dobrodružný / Komedie

Země původu: USA

Rok vzniku: 2008

Délka: 93 minut

Původní název: Ace Ventura Jr: Pet Detective

Světová premiéra: 1. března 2009 – USA

Režie: David Mickey Evans

Scénář: David M. Evans, Jeff Sank, Jason Heimberg, Justin Heimberg, Jack Bernstein

Produkce: Guy McElwaine, Wayne Morris, David C. Robinson, James G. Robinson

Hudba: Laura Karpman

Kamera: Mark Irwin

Střih: Danny Saphire

Kostýmy: Beverly Safier

Společnost: Morgan Creek Productions / Four Aces Productions

Natáčeno: Backlot, Universal Studios Florida, Universal Orlando Resort – 1000 Universal Studios Plaza, Orlando, Florida, USA / Gatorland – 14501 S. Orange Blossom Trail, Orlando, Florida, USA / Orlando, Florida, USA / Sea World – 7007 Sea World Drive, Orlando, Florida, USA / Universal Orlando Resort – 1000 Universal Studios Plaza, Orlando, Florida, USA / Winter Garden, Florida, USA

Hrají: Josh Flitter (Ace Ventura Jr), Emma Lockhart (Laura Wilsonová), Ann Cusack (Melissa Venturová), Cullen Douglas (Dr. Sickinger), Art LaFleur (Russell Hollander), Austin Rogers (A-Plus), Reed Alexander (Quenton Pennington Jr.), Carina Conti II (Tara), Ralph Waite (děda Ventura), Ashley Milchman (emo holka 1), Brooke Milchman (emo holka 2), Aubrey Peeples (Daniella), Morgan Curschman (plavkyně 1), Paige Huston (plavkyně 2), Lita Glaze (učitelka), Kendall Ganey (malá dívka na soutěži), Tom Hillmann (parašutista), Trevin Lica (Bully), Jabari Ty’ree Shaffer (kluk), Jeff Chase (Penningtonův strážce), John Connon (průvodce), Veryl Jones (stráž v muzeu), Jim R. Coleman (soudce), Brian Patrick Clarke (Pennington Sr.), Adam Vernier (agent 1), Tom Brooks (agent 2), Tyler (pes Ox), a další

Údaje o DVD neznámé:

Zvuk: Dolby Digital 2.0 anglicky, česky

Titulky: česky

Obraz: barevný PAL 16:9 (podle imdb.com 1,78:1)

Bonus: