Vapet vás baví – Sněhová koule

Vapet v ediční řadě Vás baví nabídne ve čtvrtek 9. září 2010 komedii Sněhová koule za 48,- Kč. Hlavními hrdiny moderní pohádky je starý umělec, šibalský bílý delfín Sněhová vločka a osmiletý chlapec, který je jediný schopen čelit všem problémům.

Divadelní herec Billy dostane práci komika na lodi. Potkává zde malého chlapce Tea a postupně se stanou přáteli. Billy už se těší na důchod a všechny své doklady k penzi si pečlivě opatruje. Teo mu poradí, aby si je schoval do láhve, kde budou v bezpečí. Náš hlavní hrdina je ovšem nešika a tak se stane, že mu láhev spadne z paluby přímo do tlamy bílého delfína.

Tím se rozpoutá kolotoč bláznivých situací, protože Billy je ochotný honit delfína po všech mořích, hlavně aby dostal zpět své dokumenty. Když ale zjistí, že delfín unikl ze zajetí zlého tyrana, který ho chce za každou cenu získat zpět, rozhodne se Billy, že zvířeti pomůže.

Hodnocení kolem 50 procent: Humor tady zrovna moc nehledejte…

Zadní strana obalu 

Žánr: Komedie

Země původu: Itálie

Rok vzniku: 1995

Délka: 94 minut

Původní název: Palla di neve

Režie: Maurizio Nichetti

Scénář: Ciro Ippolito, Maurizio Nichetti, Gianni Romoli, Stefano Sudrie

Produkce: Ciro Ippolito, Fulvio Lucisano

Hudba: Carlo Siliotto

Kamera: Cristiano Pogany

Střih: Rita Rossi

Společnost: American Video Film

Hrají: Paolo Villaggio (Billy Bolla), Alessandro Haber (Marcov), Anna Falchi (Helena), Fabiano Vagnarelli (Theo), Xiao Dong Mei, Osvaldo Salvi (Lungo), Enrico Grazioli, Néstor Garay, Angelo Orlando (agent Billyho Bolla), Leo Gullotta (Sidik), Monica Bellucci (Melina), Carlo Colombo, Robert Della Casa, Pietro Ghislandi, Luigi Ippolito, Luis Molteni, Orazio Stracuzzi, Maurizio Nichetti (námořník), a další

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 2.0 italsky, česky

Titulky: česky

Obraz: barevný PAL DVD5 4:3

Bonus: ?