DVD HIT – Epicentrum

Možná již brzy nás čekají další tituly InterSonicu v obálce DVD HIT. V ediční řadě Svět katastrof s číslem 15 očekáváme Epicentrum za 59,- Kč konkrétně to mělo být ve středu 22. září 2010. Zemětřesní je jen počátek boje. Není pomoci, není úniku. Síly matky přírody propukly, ona ale musí dotáhnout svůj případ do konce! Vyšlo v pondělí 27. září 2010.

High-tech zloděj, hacker a rafinovaný podvodník Nick Constantine ukradl pro ruskou mafii v přísně střežené laboratoři čip obsahující kompletní dokumentaci k přísně tajné vojenské technologii. FBI však o krádeži ví a vyšle speciální agentku Amandu Foster, která je nejen velmi schopná, ale také krásná, aby Nickovu transakci s mafiány monitorovala a řídila zatčení celé skupiny. Zatčení však nejde hladce podle plánu a změní se v dlouhou přestřelku a automobilovou honičku, jejímž výsledkem je jen částečný úspěch, když se Amandě podaří zatknout Nicka, ze kterého se tak stane korunní svědek proti šéfovi celé organizace.

Jejím úkolem je nyní Nicka dopravit do federálního vězení v Los Angeles a když se lupič rozhodne výměnou za svobodu proti mafii svědčit, také ho chránit před pokusy mafie nepohodlného svědka umlčet. Ačkoli stojí každý z nich na opačné straně zákona, jsou k sobě přitahováni nečekanou silou. Vzájemné okouzlení však není jedinou věcí, která situaci nečekaně komplikuje.

Během noci je totiž město Los Angeles zasaženo masivním zemětřesením a Amanda a Nick se musí spojit, aby se společnými silami dokázali dostat zpustošenými ulicemi města a současně unikli nejen naštvané mafii, která chce ukradený čip, nemilosrdným vrahům najatým na jejich likvidaci, ale také zkorumpovanými policisty, kteří pracují pro mafii a jsou odhodláni udělat cokoli, aby pravda nevyšla najevo. Navíc mafie unesla Amandinu dceru, aby agentku donutila vydat nepohodlného svědka do jejích rukou. Amanda je odhodlána dceru zachránit za každou a cenu a Nick, který zdá se, ve skutečnosti není zase tak špatný chlapík, se rozhodne jí v jejím riskantním pokusu o záchranu dcery pomoci.

Obvyklá katastrofa, ani ne 30 procent: Epicentrum hovadin. Traci Lords měla zůstat u těch svých „filmů".

Zadní strana obalu 

Žánr: Drama / Akční / Dobrodružný / Romantický / Sci-fi / Thriller

Země původu: USA

Rok vzniku: 2000

Délka: 99 minut

Původní název: Epicenter

Režie: Richard Pepin

Scénář: Gregg McBride

Produkce: Andrei Boncea, Michael Derbas, Ion Ionescu, John J. Kelly, Joseph Merhi, Jack Nasser, Richard Pepin, Paul G. Volk

Hudba: Alex Wilkinson

Kamera: Richard Leiterman

Střih: Howard Flaer, Paul G. Volk

Kostýmy: Michele Lyle, Iuliana Slotea, Janina Sarbu Stefan

Společnost: Media Pro Pictures / PM Entertainment Group

Natáčeno: MediaPro Studios, Bukurešť, Rumunsko / Rumunsko / Vancouver, British Columbia, Kanada

Hrají: Traci „Elizabeth" Lords (agentka Amanda Fosterová), Gary Daniels (Nick Constantine), Jeff Fahey (agent FBI Moore), Daniela Nane (Tanya Semenovová), Constantin Cotimanis (Dimitri), Katie Stuart (Robyn Fosterová), Andrew Francis (Brad), Henry Beckman (Pat), Trevor White (Ivan Semenov), Barry W. Levy (Stephen), Mark Holden (Grant), Colin Lawrence (řidič), Hiro Kanagawa (agent Ted), Michael Rogers (agent Willie), Rob Lee (ochranka), Cavan Cunningham (Kmicki), Dale Wilson (Jack Tors), Kristina Matisic (záchranářka), Mark Gibbon (stráž), Steve Strain (barman), Georgeta Iancu (děvče), Constantin Draganescu (cestující), Francis Aubudunichia (člověk na ulici), Marian Ciripan (revizor v metru), Cristian Iacob (zločinec), Gabi Andronache (zločinec), Ovidiu Niculescu (zločinec), a další

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 2.0 anglicky, česky

Titulky: žádné

Obraz: barevný PAL DVD9 4:3

Bonus: trailery