DVD edice – Půlnoční polibek

Další titul DVD edice pro měsíc leden má být film Půlnoční polibek za 49,- Kč. Komický a dojemný příběh silvestrovské noci z ulic Los Angeles. Vyšlo v pátek 14. ledna 2011.

Je 31. prosince a v ulicích Los Angeles je vše připraveno k propuknutí silvestrovského veselí.

Wilson je třicetiletý mladý muž, pro nějž byl uplynulý rok tím nejhorším a jediné po čem touží je zamknout se doma a zapomenout, že silvestrovská noc existuje. Ve městě je nový, nemá ani plán na večer, ani dívku, se kterou by si vyrazil. Jeho kamarád Jakob jej ale přesvědčí, aby si dal na internet inzerát. Na ten mu odpoví Vivian. Dívka, která je rozhodnutá políbit o půlnoci svého vyvoleného pana Pravého.

 

Začíná chaotická a komická procházka ulicemi Los Angeles. Půlnoc se pomalu ale jistě blíží a za každým rohem čeká upřímný černý humor i lehce zranitelné city…

Nad 70 procent: Los Angeles se představuje v jiném světle, než je běžné. Žádné Beverly Hills, žádné slumy, žádné satelity. Totální looser si povídá s podobně postiženou holkou v lehce artovém filmu, který působí jako nezávislá produkce s amatérskou kamerou.

Zadní strana obálky 

Žánr: Komedie / Romantický

Země původu: USA

Rok vzniku: 2007

Délka: 96 minut

Původní název: In Search of a Midnight Kiss

Světové premiéra: 27. dubna 2007 – USA (Tribeca Film Festival)

Kinopremiéra v ČR: 11. února 2010

Režie: Alex Holdridge

Scénář: Alex Holdridge

Produkce: Seth Caplan, Scoot McNairy, Anne Walker-McBay

Kamera: Robert Murphy

Střih: Frank Reynolds, Jacob Vaughan

Společnost: Midnight Kiss Productions

Natáčeno: Austin, Texas, USA / Los Angeles, Kalifornie, USA

Hrají: Scoot McNairy (Wilson), Sara Simmonds (Vivian), Brian McGuire (Jacob), Kathleen Luong (Min), Twink Caplan (Wilsonova matka), Robert Murphy (Jack), Bret Roberts (Bui), Ann Chatterton (sousedka), Regina Crosby (holka na zavolání), Cindy Drummond (sousedka), Nic Harcourt (DJ z rádia), Justin Huen (Neptune), Sandra Lindqvist, Tony Morgam, Via Osgood (Karen), a další

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 2.0 anglicky, česky

Titulky: česky

Obraz: černobílý/barevný PAL 16:9

Bonus: