Film a video – listopad 2011

Překvapivě už den předem večer jsem objevil na webu vydavatele upoutávku, že časopis bude ke koupi – a opravdu v úterý 1. listopadu 2011 je v prodeji další číslo novin Film a video – listopad 2011 za 5,90 Kč.

Některé části textu stále není třeba měnit. Stran je opět 28, seznam vydavatelských společností, které mají svoje loga na titulní straně, beze změn, a tím pádem přehled vydávaných filmů jako vždy neúplný. O jeho věrohodnosti mluvit netřeba.

Novinkyv kinech, na BD a DVD (Aerofilms, AČFK, Bionaut, Blue Sky Film, Bonton, Falcon, H.C.E., FEX, Magic Box). Listopadové novinky DVD edice s Blu-Ray edice (tedy „novinky" ve stylu kolekce 3 DVD Ohnivé ženy) + přehled včetně náhledů obalů, Bontonfilm a FEX obdobně, nechybí abecední a kalendářní rejstřík.

Zbylý obsah tradičně vychází z FEXových záležitostí. Velký článek o Jindřichu Plachtovi, menší o Josefu Kemrovi, něco málo o Adventu od Vlastimila Vondrušky (za 14 dní je u nás v knihovně na besedě, heč), velký článek o právě vycházejícím Městečku na dlani, seriál o filmovém studiu Disney – Pixar pokračuje popisem jejich prvního filmu, seriál o slavných filmových vilách se morbidně zvrhnul v popis městského krematoria v Pardubicích, materiál o módě se věnuje prvorepublikové plesové sezóně, nenápadný propagační článek o dárcích na Vánoce obsahuje samá stará známá DVD od FEXu, pokračují i účelové nalejvárny – tentokrát titulek hrozí Nenasdílíš! A na zadní straně kromě velké vánoční soutěže upoutávka, že FEX začne prodávat filmové plakáty archivních českých filmů…

Seznamy inzerovaných titulů postupně zapracujeme do měsíčních přehledů.Za měsíc opět!