Europe Production – Tři Švédky v Tyrolích 2

Léto ještě zdaleka nekončí a tak je čas na další odpočinkový titul. Europe Production ve čtvrtek 30. července 2009 přináší pokračování komedie Tři Švédky v Tyrolích 2 v ceně 49,- Kč.

  

Hurá, Švédky jsou zase zde, tři sexy Švédky v Tyrolích… "Buď si vezmeš mou dceru za manželku do čtrnácti dnů, nebo mi vrátíš těch čtyřista tisíc, které jsem ti dal jako zálohu na věno!" říká budoucí tchán svému skorozeti Nickovi, což je obyčejný bavorský malofarmář a hoteliér s hlubokými finančními problémy.

 

Problém je, že hotel nevydělává a tak nemá peníze na splácení půjčky. Budoucí tchán ho neustále uhání, kdy už bude konečně svatba s jeho africkou dcerou Mariannou. A tak má Niki druhý problém, nechce se totiž ženit. Nezbývá mu nic jiného než vymyslet geniální plán, jak si ponechat hotel a zůstat i nadále svobodný.

 

Rozhodne se, že udělá ze svého hotelu sportovní centrum, ani to však nevydělává a Niki je tam, kde začal. Nezbývá mu už nic jiného, než si zažádat o státní dotaci, o které rozhoduje ministerský rada. Ten souhlasí, ale chce si nejprve hotel prohlédnout.

 

Niki ví, že hotel musí naplnit před jeho příjezdem stůj co stůj. A tak ubytovává každého, kdo jde kolem, skupinku švédských turistek i kolem jdoucí mužský orchestr. Všechno by jen tak tak klaplo, kdyby radovi neukradli šaty (spolu s autem) dva blázni na útěku. Niki přijme oba blázny do hotelu v domnění, že se jedná o ministerského radu a jeho milenku. Opravdový rada, (který si musel obléct oblečení uprchlíků) je považován za blázna a pronásledován. Do hotelu přijíždí sanitka z místního sanatoria a hon na blázny může začít.

  

 

DVD opět obsahuje původní dabing z 90. let. A protože nejen Rámané dělají všechno třikrát, ještě se v budoucnu dočkáme (pokud se všechno povede) Švédek i v Hamburgu. Příště to ale bude Kola, láska, čokoláda.

 

Žánr: Komedie

Země původu: Německo

Rok vzniku: 1978

Délka: 92 minut

Původní název: Hurra, die Schwedinnen sind da

Světová premiéra: 29. června 1978 – NSR

Režie: Franz Josef Gottlieb

 

 

 

Scénář: Florian Burg

Hudba: Gerhard Heinz

Kamera: Franz Xaver Lederle

Společnost: Lisa-Film / Rex-Film GmbH / TIT Filmproduktion GmbH

Natáčeno: Pfronten, Bavaria, Německo

 

 

 

Hrají: Scarlett Candy Gunden (Marianne), Wolf Goldan (Niki Moser), Corinne Cartier Brodbeck (Betty), Bea Fiedler (Iris), Renate Langer (Antje), Erich Padalewski (Oskar), Rosl Mayr (Josefa), Werner Röglin (Eginhardt Kuehl), Jürgen Schilling (Tony), Margot Mahler (Wilma), Josef Moosholzer (starosta Sepp Huber), Peter Traxler (Franz), Wolfgang Bamschabl (Max), Margarethe Kuske (Emma Wiesingerová), Oliver Linnow (Karli), Jasmin Kompatscher (Marie), Heinz Reincke (Heinz), Corinna Genest (Olga), Jacques Herlin (ministerský rada Hugo Wiesinger), a další

 

 

Údaje o DVD:

 

Zvuk: Dolby Digital 2.0 německy, česky

Titulky: žádné

Obraz: barevný DVD5 PAL 4:3

Bonus: